dnevni horoskop

Vodenjak, 21.01 - 19.02


Ljubav: Uspijete li se smijati na sve što vam se dešava, bit će vam lakše oporaviti se.
Vodenjaci u stalnim emocionalnim odnosima imaju nekoliko dobrih ideja, ali ih neće realizirati, jer misle kako s time ništa ne bi postigli. Vodenjaci u stalnim emocionalnim odnosima su spremni poslušati savjete, iako u tome nisu jaki - inače.

Posao: Za sada se ne trebate brinuti, jer imate viška vremena.

Zdravlje: Više nemate nikakvih problema, izgleda da ste se svega lošega riješili.

Savjet dana: Prepustite se.


tjedni horoskop

Ljubav: Poslovno okruženje vam neće ponuditi ništa neuobičajeno, a to vama stvara probleme jer želite nešto novo i drugačije, želite naučiti nešto za što mislite da bi vam moglo pomoći u napredovanju. Ne volite kada vam je dosadno i kada se stvari ponavljaju, a upravo u takvom se okruženju sada nalazite.

Posao: Malo vam je nedostajalo da osobi koja vam je draga sasvim prepustite u ruke svoj život, ali ste se onda zbog nečega predomislili i sada se pitate da li ste uopće na pravom putu. Sve što ste ikada željeli postalo je upitno, a vi ste se ponovno okrenuli sebi, razmišljajući o svemu onome kroz što ste prošli. Nemojte odustati odmah, pokušajte još jednom.

Zdravlje: Sve je loše izašlo iz vas i sada ste spremni potpuno se oporaviti.

mjesečni  horoskop

Posao: U vašem životu ništa nije tako jasno, ali ni tako jednostavno, pa ćete se morati potruditi kako biste sve napravili na vrijeme i bez greške. U svemu što radite tražit ćete pomoć kolega, jer sami nećete moći riješiti probleme na koje ćete nailaziti. Ostvarujući suradnju i radeći zajedno, shvatit ćete kako je ponekada bolje kada čovjek ne radi sam, jer se u zajedničkim aktivnostima uvijek nešto novo nauči. Pred kraj siječnja situcija će se početi stabilizirati, pa ćete vi povratiti izgubljeno samopouzdanje.

Ljubav: Prolazeći kroz probleme i boreći se s aktivnostima koje vam nisu jednostavne, shvatit ćete koliko vam znači draga osoba koja je spremna napraviti sve što od nje očekujete. Stoga ćete biti pažljivi i trudit ćete se održati vezu koju imate, jer ne biste bili sretni kada biste je izgubili. Osoba koja vam je draga bit će zahtjevna, ali neće od vas tražiti nemoguće stvari, već vrlo konkretne i realne - što vama neće predstavljati problem.

Zdravlje: Osjetite li umor - nađite vremena za odmor, bit će vam lakše.

godišnji horoskop  2010.

 

2010.
Posao

Godina pred vama pruža priliku za nova iskustva. No, da biste u tome uspjeli, morate počistiti prašinu sa situacija i odnosa od kojih bježite, smatrajući kako bi vas mogle izložiti neželjenim problemima. Budite mirni i bez straha krenite u nove izazove jer Saturn u skladnoj Vagi, kao i odličan Jupiter, koji će utjecati na polje novca, podržavat će vaše poslovne aktivnosti, bez obzira je li riječ o promjeni radnog mjesta, traženju novog posla ili ulaženju u poduzetničke vode. Već na početku godine uvjerit ćete se da se vaši planovi polako ostvaruju i poslovi kreću u dobrom smjeru. Vrijeme pred vama povoljno je za pokretanje novih poslova zbog aktivne podrške Saturna, planeta čiji je utjecaj presudan za sve dugoročne projekte. Iako ćete do ljeta, zbog Marsa u Lavu, često osjećati pritisak okoline, to će vas samo tjerati da budete još ažurniji i brži u rješavanju svakodnevnih obveza i problema. Treba napomenuti da ćete, osobito u drugom dijelu godine, biti posebno motivirani za učenje i stjecanje akademskih titula. Imat ćete dosta sreće pa ćete ponekad i bez puno truda uspješno položiti ispite, domoći se vrijednih stipendija i stručnih seminara u inozemstvu. Jako će vam koristiti putovanja, kontakti s inozemstvom i poznavanje stranih jezika. 

Ljubav
Ako ste u braku ili dugoj emocionalnoj vezi, bit će od velike važnosti da njegujete iskrenost i u potpunosti budete ono što jeste. Potreba da glumite ili dramatizirate oko svake, pa i najmanje, nesuglasice može dovesti do problema u odnosima s voljenom osobom. Neke nove okolnosti koje će se zbiti na obiteljskom planu, zahtijevat će od vas da se prilagodite i konačno rješenje prepustite vremenu. Ako ste možda navikli da forsiranjem mijenjate stvari, sada to neće biti slučaj. Bolje i puno mirnije razdoblje za ljubav očekuje vas u drugoj polovici godine. 

Zdravlje
Tijekom ove godine će vam tjelesna forma biti promjenjiva; nešto bolja će biti u drugom dijelu godine, a lošija u rujnu i listopadu. Stariji Vodenjaci mogli bi imati problema s venama i perifernom cirkulacijom. No, kako će vam spori planeti, Jupiter i Saturn, tijekom cijele godine biti naklonjeni, izbjeći ćete ozbiljnije zdravstvene tegobe. Važno je da kontrolirate svoju potrebu za užicima koju će planet Jupiter prilično poticati tijekom ljetnih mjeseci. Za pripadnike astrološkog znaka Vodenjaka bit će važno kako se hrane, a osobito ako i inače pate od probavnih tegoba. Smanjite količinu šećera i smanjite štetn