Vaga, 24.09 - 23.10


dnevni horoskop
danas je dan


Ljubav: Ako je sve što ste doživjeli do sada bio samo početak, sretni ste što nastavak slijedi.
Vage u stalnim emocionalnim odnosima će se pokušati prilagoditi svemu što se dešava u njihovim životima, jer ne žele propustiti ništa od onoga što bi moglo biti važno. Slobodne Vage će se baviti stvarima koje im mogu pomoći da se pokažu u što boljem svjetlu.

Posao: Provjerite koliko vam je još toga potrebno.

Zdravlje: Zbog svega što vam se dogodilo sada se osjećate loše.

Savjet dana: Za sve postoji najbolji trenutak.


tjedni horoskop

Ljubav: Ponekada vam se čini kako ne možete više ponavljati svakodnevne poslove, jer su vam dosadni i stvaraju vam laganu neugodu kada ih morate obavljati po tko zna koji put. No, sada vidite kako bez dobro obavljenih malih, svakodnevnih obaveza ne možete postići niti ništa ozbiljno u velikim poslovnim poduhvatima, jer svi ti veliki projekti, zapravo, počivaju na bezbroj manjih zadataka koje se mora obaviti u roku da bi na kraju cilj bio ostvaren.

Posao: Vremena ćete imati malo, ali ćete se potruditi da u to malo vremena napravite sve ono za što znate da je bitno vama dragoj osobi. Takvim ćete ponašanjem ugodno iznenaditi tu osobu, pokazujući tako da je ono što vi možete pružiti više od prosjeka.

Zdravlje: Pred kraj tjedna situacija će se pogorš


mjesečni  horoskop
.Posao: U novu ste godinu ušli želeći napraviti sve kako ste planirali, trudeći se oko svakog detalja posla kojim se bavite i analizirajući rezultate kako biste bili što uspješniji. Ono što će vama biti važno neće biti položaji i napredovanje, već priznanja i poštovanje koje će vam nadređeni iskazivati, pa ćete vidjeti koliko vas cijene i kako vam daju podršku u svemu što radite. Zbog te podrške osjećat ćete se polaskano i to će vas potaknuti da radite dalje - jednako predano kao i do sada. Imate li novih ideja, bilo bi bolje da ih najprije diskutirate s ljudima s kojima tijesno surađujete, kako biste čuli i njihovo mišljenje o tome što želite promijeniti.

Ljubav: Vješto kročite stazama koje odavno poznajete, ali ako se pojavi nešto novo, situacija u kojoj još niste bili, a u kojoj se morate snaći - bit će vam teško i nećete znati kako se postaviti. Vjerujte u sebe i svoje sposobnosti pa će se sve dešavati onako kako vama odgovara.

Zdravlje: Ako ste imali nekih zdravstvenih problema, ovaj mjesec ćete ih moći 
godišnji horoskop  2010.

2010.
Posao

Očekuje vas prilično dobra poslovna godina, iako će zbog dugotrajnog boravka Marsa u Lavu to osobito doći do izražaja u prvih šest mjeseci. Vaša sposobnost da zaradite bit će neupitna i to ponajviše zaslugom brižnog njegovanja odnosa s drugima. Prijatelji i poznanici postat će vaše najveće bogatstvo u doslovnom smislu riječi. Odlučite li početi kakav projekt koji podrazumijeva čvrstu suradnju ili partnerstvo s prijateljima, to bi se moglo pokazati kao pun poslovni pogodak. Između lipnja i rujna planeti Jupiter i Uran naći će se u izazovnom znaku Ovna, stoga ćete trebati biti pažljiviji u međuljudskim odnosima. Neplanirane okolnosti nizat će se velikom brzinom i najvjerojatnije se nećete uspjeti pravodobno snaći. Bavite li se kakvom javnom djelatnošću u kojoj ste često ispred oka kamere, čuvajte se nekontroliranih impulsa i hirova koji bi vas mogli potaknuti na izjave koje baš i neće biti shvaćene bezazleno i dobronamjerno. Dogodi li se takva situacija, radije potražite usluge dobrog glasnogovornika jer ćete tako ublažiti i onemogućiti negativnu reklamu. Šećer na kraju - posljednja tri mjeseca u 2010. rođeni u astrološkom znaku Vage ponovno će čvrsto stati na svoje noge i puno lakše ostvarivati zacrtane ciljeve. 

Ljubav
Zbog boravka Saturna u vašemznaku, voljeni će vas početi doživljavati ozbiljnije nego što ste navikli. U početku ćete primjedbe na emocionalnu hladnoću i uzdržanost doživljavati kao uvredu i opterećenje, ali kasnije ćete shvatiti kako vam to daje prednost u ostvarenju želja jer ono što osjećate više nije toliko vidljivo na vašem licu. U prvoj polovici godine sve će biti kako treba i bit ćete u sedmom nebu. No, tijekom ljeta ćete biti skloni ishitrenim postupcima te napraviti najviše pogrešaka. Učinite si uslugu i ne dopustiti da to poprimi ozbiljnije razmjere. 

Zdravlje

Saturn u znaku Vage odrazit će se i na vaše zdravlje. O vašoj prirođenoj stabilnosti ovisit će snaga i utjecaj ovog planeta. Ako ste po naravi čvrsti, stabilni, ozbiljni i odgovorni, osjećat će se izrazito snažno i zdravo. U slučaju da vam psihofizička ravnoteža baš i nije jača strana, trebat ćete se pripaziti kako se ne bi prepustili mračnim raspoloženjima te osjećaju bezvoljnosti i besciljnosti. Više od svega za pripadnike astrološkog znaka Vage bit će važno da se pozabave onim što ih uistinu ispunjava i raduje u životu. Iako su Vage često neodlučne i oslanjaju se na druge, zapamtite da će unutrašnja snaga postati ključ kojim ćete otvoriti svaka vrata.