Strijelac, 23.11 - 21.12

dnevni horoskop
danas je dan

Ljubav: Jedna je osoba jako ovisna o vama i vašem raspoloženju, ali vi to ne možete podnijeti.
Strijelci u stalnim emocionalnim odnosima će se boriti da im se dozvole neke stvari koje su se do sada smatrale nedopustivima. Slobodni Strijelci se ne žele odmaknuti od onoga što su sebi postavili za cilj, a što im se čini kao idealno rješenje za sve.

Posao: Ne trebate se bojati poslova koje možete savladati.

Zdravlje: Sasvim prosječno i uobičajeno stanje.

Savjet dana: Što se jednom dogodilo može se i ponoviti.

 


tjedni horoskop

Ljubav: Ne očekujte previše od osoba koje su vam nadređene, jer ono što sada radite nije detaljno dogovoreno s njima, a vaša se koncepcija rada sasvim razlikuje od onoga kako bi vaši nadređeni željeli da se radi. Umjesto što se bunite i pokušavate nešto promijeniti objašnjavajući nadređenima gdje griješe, trebali biste shvatiti što oni žele od vas i tako smiriti situaciju u vašem poslovnom okruženju - čim prije.

Posao: Imali ste priliku popraviti neke stvari u svom emocionlanom dijelu života, ali to niste iskoristili i sada ćete se zbog toga nervirati, pitajući se što ste trebali učiniti. Vaš je život pomalo kaotičan pa vam je teško snalaziti se u svemu što se dešava.

Zdravlje: Za svoje se zdravstveno stanje ne morate brinuti - sve je uobi

mjesečni  horoskop

Posao: Kada ste dovršavali sve svoje poslove u prethodnoj godini mislili ste kako će vam biti lakše u prvim danima nove godine, kada niste očekivali da nove poslove. No, situacija se promijenila i vi ćete morati ne samo baviti se novim poslovima, već se i potruditi kako biste zatvorili financijsku konstrukciju za sve što trebate odraditi. Odmah na početku ćete shvatiti kako se morate truditi više nego inače - želite li izbjeći probleme s financiranjem, jer poslovi kojima se sada morate baviti zahtijevaju veće troškove od onih kojima ste se bavili prije.

Ljubav: Ne želite promijeniti svoj stil života, ali ne želite niti zanemariti osobu koja vam je draga - pa ćete se morati potruditi kako biste ostvarili ova svoja dva životna cilja. Posvetite li više vremena osobi koja vam je draga mogli biste učiniti nešto dobro i za sebe, jer će vam ta osoba uzvratiti na način koji će vam najviše odgovarati. Želite li nešto raspraviti, pričekajte kraj mjeseca i tada recite što vas muči.

Zdravlje: Razgibavjate se - kako biste izbjegli probleme s kičmom.

godišnji horoskop  2010
2010.
Posao

Očekujte dinamičnu godinu koja će od vas zahtijevati ozbiljan i odgovoran pristup poslu. Srećom, prethodnih nekoliko godina, zbog boravka Saturna u Djevici, imali ste prigodu dobro naučiti tu lekciju, iako je svojevrsno ponavljanje gradiva moguće između travnja i srpnja. Bitno je naglasiti kako se ove i iduće godine Saturn nalazi u Vagi, stoga ćete ciljeve ostvarivati neuporedivo lakše nego što ste dosad bili u mogućnosti. No, poučeni ranijim iskustvom, baš i nećete bezglavo srljati u poslovne projekte, što je vrlo dobro za vas, nego ćete nastojati pažljivo provoditi odluke. Više ćete držati do partnera i suradnika, a i prijatelji će vam biti od neprocjenjive koristi. Izbjegavat ćete se ponašati kao individualac i željet ćete postati vrijedan timski igrač u čije se postupke svaki kolega i prijatelj može pouzdati. Prigoda da se upustite u projekt kakav dugo priželjkujete, pojavit će se u razdoblju između srpnja i rujna. Toliko ćete to željeti da ćete moći i nepotrebno riskirati kako bi to ostvarili. No, savjetujemo vam da ne žurite. Ono što se pojavi, ipak će biti samo uvod. Nema razloga za žurbu i rizike jer se pravi uvjeti trebaju dogoditi tek sljedeće godine. Kako bilo, očekuju vas povoljni uvjeti za zaradu pa se možete nadati boljem životnom standardu. 

Ljubav
Ove ćete godine biti zasuti brojnim ljubavnim ponudama, a izgleda da će to tijekom ljeta osobito doći do izražaja. Bit ćete skloni flertu, igrama i igricama, stoga pripazite da se u svakom trenutku ponašate korektno prema onima koji vas vole i simpatiziraju. Slobodne očekuje početak zanimljive ljubavne veze, dok bi se zauzeti mogli odlučiti i na potomstvo, čak iako im to prije nikad nije padalo napamet. Puno ćete više uživati u vlastitu domu nego prethodne dvije godine i poželjet ćete urediti ga i pretvoriti u pravo ljubavno gnijezdo. 

Zdravlje
Zbog izazovnog planeta Jupitera u Ribama, teže ćete kontrolirati vlastiti apetit i uživat ćete u hrani više od normalnog. Naravno, opustite li se previše, to bi vam se moglo osvetiti viškom kilograma, a to vas neće učiniti nimalo spokojnim. Vi ste po naravi sportski tip i sve dok uredno vježbate i trčkarate, nećete imati nikakvih razloga za brigu. No, ako se iz nekog razloga prepustite lijenosti ili letargiji, sve će vam se vratiti poput bumeranga. Pazite na krvnu sliku i hormone, osobito ako je riječ o žlijezdi štitnjači. U zodijačkom krugu Strijelac vlada bedrima. Bolest prevladava uz pomoć svoga golemog zaraznog optimizma i stoga dobro djeluje i na druge bolesnike.