Škorpion, 24.10 - 22.11

dnevni horoskop
danas je dan


Ljubav: Uključit ćete se u sve ono što radi vama draga osoba, jer vam je važno biti s tom osobom.
Škorpioni u stalnim emocionalnim odnosima ne mogu prestati razmišljati o nečemu što je važno i njima dragoj osobi, a ne samo njima. Slobodni Škorpioni će se oraspoložiti kada shvate kako se sve može promijeniti - relativno jednostavno.

Posao: Okušat ćete sreću u poslovima koji su vam novi.

Zdravlje: S obzirom na to da vam se situacija ne pogoršava, možete biti mirni.

Savjet dana: Uzmite za sebe.

tjedni horoskop

Ljubav: Poslovi koje ste nekada prije započeli sada se odvijaju bez nekih većih intervencija i vi se možete mirno početi pripremati za dalje, što vama neće stvoriti ugodu. Naime, sve novo što vas čeka vama stvara grč i razmišljanje o tome hoćete li moći ponoviti svoje prijašnje uspjehe, te kako ćete se snaći u svemu što vam donose novi poslovi.

Posao: Sretni ste što uz sebe imate osobu koja vas razumije i koja vam daje podršku u svakom trenutku života, bez obzira na to o čemu se radi. Ta će vam osoba pomoći da se riješite svih napetosti i rado će vas saslušati - bez obzira na to o kakvim ćete problemima razgovarati. Budite otvoreni i bit će vam lakše.

Zdravlje: Situacija sa zdravljem vam je prosječna, ali se na to ne trebate žaliti.

mjesečni  horoskop

Posao: Tijekom siječnja ćete nailaziti na brojne nesporazume i situacije u kojima ćete se mučiti kako biste nešto objasnili, a nitko vas neće razumjeti. Iako to nije nešto što vam se već i prije nije dešavalo, sada će vam se činiti kao da su se svi okrenuli protiv vas, pa ćete krenuti u borbu kako biste dokazali da ste u pravu i kako biste svima pokazali da griješe - kada ste vi u pitanju. Energično i vrlo odlučno ćete se početi baviti poslovima koji su važni i koje morate čim prije dovršiti, jer vaši nadređeni nestrpljivo očekuju rezultate tih poslova. Ono što će njima biti važno je koliko će se kvalitetno moći prezentirati vaš rad, a za stvarne rezultate vaših poslova ih neće biti briga, stoga se niti vi ne trebate toliko truditi.

Ljubav: Osoba koja vam je draga bit će tijekom cijelog mjeseca uz vas, trudeći se da vam olakša sve što radite i da vam pomogne - kada god će to biti moguće. Povremeno će se dešavati da vas i ta osoba neće moći razumjeti, ali će vam ona to tolerirati.

Zdravlje: Zdravstveno stanje vam je gotovo savršeno.

godišnji horoskop  2010.

2010.
Posao

Zaslugom izvrsnog Jupitera u znaku Riba, možete se nadati dobrim poslovnim i financijskim uspjesima, a ponajviše ako se bavite umjetnošću ili kakvim zanimanjem u kojem ponajviše ovisite o sebi, vlastitim talentima i sposobnostima. No, planet Jupiter neće biti jedini faktor vezan uz vaše radne rezultate. Prvih pet mjeseci Mars će biti u znaku Lava. Iako to nije najsretniji položaj zato što vas potiče da budete agresivno ambiciozni, mudro bi bilo iskoristiti tu silnu energiju na odgovarajući način. Ako se klonite sukoba s pretpostavljenima i utjecajnim osobama te svu svoju pozornost usmjerite na konkretan rad, daleko ćete dogurati. U protivnome, najvjerojatnije ćete završiti na nekoj crnoj listi i biti prinuđeni čekati da netko nesimpatičan odluči o vašoj poslovnoj sudbini. Ako ste prijašnjih godina razmišljali o pokretanju vlastitog biznisa, već od sredine siječnja nastupit će povoljni uvjeti za početak. Isto se može reći i za svaki vaš pokušaj da ime pretvorite u brend, neovisno o tome je li vaš status utemeljen na znanju i vještini ili je, pak, riječ o samostalnoj političkoj, umjetničkoj ili sportskoj karijeri. Kako bilo, za vaše ime će se čuti, stoga poznatu škorpionsku strast i upornost upotrijebite da se to dogodi u pozitivnom kontekstu. 

Ljubav
Osim u poslu, Jupiter će biti važan i na ljubavnom planu. Njegov položaj u Ribama pretvorit će vas u osobu zaljubljive naravi. Imat ćete puno prilika za vezu, što je vrlo dobro ako ste sami, ali nije dobro ako ste u stalnoj vezi. Ako ne budete mogli odoljeti zagrljaju drugih, barem budite svjesni kako time nanosite bol osobi koja vas voli. Želite li doznati kako se ona osjeća, dovoljno je zamisliti sebe na njenom mjestu i sve će vam ubrzo postati jasno. Zadnje tromjesečje u godini bit će osobito važno za ljubav. U pozitivnom smislu, naravno. 

Zdravlje
U pogledu zdravlja bit će najvažnije da prestanete zanemarivati signale koje vam tijelo šalje. Ako se ne potrudite naći pravu mjeru u svojim navikama, sklonost hedonizmu i užicima svih vrsta mogla bi dosegnuti neviđene razmjere. Ne možete li se suzdržati od hrane, barem pokušajte jesti količinski manje, pa neka to što jedete bude bolje kvalitete. Što se alkohola tiče, ne pripazite li, on bi stvarno mogao postati ozbiljna mana. O seksu, koji vam je i inače slaba točka, nema potrebe ni govoriti. Dakle, nastojte se držati umjerenosti, a pronađete li ravnotežu u doslovnom smislu riječi, za zdravlje ćete učiniti sve što je potrebno.