dnevni horoskop 

Ribe, 20.02 - 20.03

danas je dan

Ljubav: Neka sve crne misli padnu u zaborav, a vi se nađete u svijetu u kojem ima puno toga što treba ispitati.
Ribe u stalnim emocionalnim odnosima će se rado okretati na sve strane, jer ih zanima situacija s kojom se suočavaju. Slobodne Ribe se neće moći miješati u odnos s dragom osobom, premda se radi o njihovom privatnom životu.

Posao: Pronađite vremena za sebe i sve ono što je vama važno za ostvariti.

Zdravlje: Sve je kao i prije, bez promjena i problema.

Savjet dana: Popravite.

tjedni horoskop

Ljubav: Nove poslovne prilike polako se pojavljuju, a na vama je da odaberete kojim ćete putem krenuti. Ono što sada planirate ne mora se doista i ostvariti, ali vi svakako trebate paziti da ne propustite nešto što će vam biti ponuđeno, a bit će kvalitetno i donijet će vam veliku dobit. Stoga dva puta razmislite o svemu što se nudi.

Posao: Srest ćete jednu osobu koja će vas podsjetiti na sve ono što ste nekada imali, a što je sada iza vas. Osjetit ćete neko žaljenje za prošlim vremenima i pitat ćete se što napraviti pa da se stari osjećaji ponovno vrate. Sve će vam to poremetiti svakodnevni životni ritam i oneraspoložiti vas iako to niste željeli.

Zdravlje: Vaše je zdravstveno stanje prosječno, stoga se ne trebate osjećati loše.

mjesečni  horoskop

Posao: Misleći kako vas vaši nadređeni podržavaju, počet ćete raditi određene poslove kojima se do sada niste bavili, ali ćete već na samom početku shvatiti kako nešto nije u redu. Nećete moći ništa napraviti do kraja i morat ćete po nekoliko puta ponavljati iste aktivnosti, što će vas uznemiriti i natjerati vas da još jedom razmislite o tome što vi doista možete napraviti, a što ne. U drugoj polovici siječnja situacija će se donekle promijeniti i vi ćete shvatiti kako se neke stvari mogu raditi i drugačije nego što ste ih vi počeli raditi, pa ćete povratiti samopouzdanje i ponovno krenuti u akciju. U svemu što radite bit ćete jako živahni - što nije uobičajeno za vas.

Ljubav: Zbog osobe kojoj ste dragi nećete odustati od svega što ste do sada stvorili, jer je toj osobi jako važno kako se vi osjećate. No, vi smatrate kako je vaš zajednički život težak, pa želite o svemu još jednom razgovarati - nadajući se da bi taj razgovor mogao donijeti neka rješenja.

Zdravlje: Pazite na sebe - nije sve tako jednostavno kako izgleda.

godišnji horoskop  2010.

2010.
Posao

Ova će godina biti dobra. Poslije više od dvije godine, napustio vas je pritisak neugodnog Saturna. U vašem će se znaku sredinom siječnja naći i blagonakloni Jupiter pa će se otvoriti brojne mogućnosti na svim životnim područjima. U poslu ćete biti budni i nećete dopustiti puno mogućnosti za pogreške. Zahvaljujući elokventnosti, ostvarit ćete puno kontakata i otvorit će vam se mnoga vrata. Na vama ostaje samo da iskoristite prigode. Jedan bi vam dugo planirani projekt trebao napokon donijeti mogućnost većeg napretka. To se posebno odnosi na one koji se bave turističkim djelatnostima ili pravnim poslovima. Povećat će vam se broj poslovnih putovanja i učestalije ćete se nalaziti s poslovnim partnerima od kojih će svi imati financijskih koristi. S kolegama ćete se odlično slagati jer ćete biti susretljivi i spremni uskočiti u pomoć, ili savjetom ili pomaganjem u samom poslu. Financijska situacija će vam cijele godine biti stabilna s tendencijom povećanja prihoda. To će biti posebno izraženo tijekom ljetnih mjeseci - lipnja, srpnja i kolovoza. Ribama koje studiraju, ova će godina biti nešto teža jer će preispitivati izbor studija te povremeno sumnjati u donesenu odluku. Mnogi će se od vas boriti za studentska prava i zbog toga ulaziti u sukob s profesorima i neistomišljenicima. 

Ljubav
Jupiterov će vam utjecaj pomoći da mijenjate način na koji gledate svijet pa ćete postati opušteniji i otvoreniji u kontaktima. Godinu ćete pamtiti po brojnim romantičnim ponudama, osjećat ćete porast optimizma i sve veću želju za slobodom. Ako ste sami, većinu vas trajno vezivanje neće zanimati. Onima koji su u braku ili dugoj vezi, događat će se posve druga stvar jer sve veći poriv za slobodom neće naići na odobravanje partnera. Okolnosti će se promijeniti od kolovoza nadalje. Pronaći ćete ravnotežu i vratiti mir ukućanima. I slobodne će Ribe “kapitulirati” krajem godine. 

Zdravlje
Blagotvorni utjecaj planeta imat će odjeka i na vaše zdravlje. Bit ćete zaštićeni od većih tegoba, no imunitet će vam biti nešto slabiji u srpnju i kolovozu. Tada su mogući manji zdravstveni problemi s anemijom, niskim tlakom i općenito slabijom cirkulacijom. Zbog kratkog povratka Saturna u Djevicu, tijekom svibnja i lipnja, neki od vas mogli bi patiti od depresije i nesanice, stoga izbjegavajte kemijska sredstva koja utječu na psihu poput antidepresiva, sedativa, anestetika, droge i alkohola. Apetit će vam biti pojačan, pa vodite računa i o težini. Ribe vladaju stopalima, pa su osobe rođene u ovom znaku također vrlo osjetljive na ozljede stopala.