Rak, 22.06 - 22.07

dnevni horoskop
danas je dan

Ljubav: Do sada ste pokušali promijeniti puno toga, ali vam je malo toga pošlo za rukom.
Rakovi u stalnim emocionalnim odnosima vjeruju kako su pronašli način da se posvete voljenoj osobi, a da se pri tom ne dogodi nešto što se neće svidjeti toj osobi. Slobodni Rakovi ne žele ponavljati svoje greške, ali ne znaju što bi trebalo promijeniti.

Posao: Period u kojem se sada nalazite težak je i za vas i za vaše suradnike.

Zdravlje: Bilo bi dobro kada biste potražili pomoć.

Savjet dana: Radite samo ono što volite.

tjedni horoskop
Ljubav: Iznenadit ćete se kada shvatite kako je novac kojega ste do nedavno imali dovoljno, odjednom nestao, a vi ostali gotovo 'praznih džepova', što vam nikako nije bila namjera. Ta spoznaja će vas toliko uznemiriti da nećete moći ni o čemu drugome razmišljati, već samo o tome kako zatvoriti financijsku konstrukciju. Neće vam biti jednostavno vratiti se u prijašnji radni ritam, ali ako se potrudite - isplatit će vam se.

Posao: U emocionalnom dijelu života nije ništa tako crno kao što vam se čini da je u vašem poslovnom okruženju, ali kako nemate niti nikakvih posebno lijepih trenutaka, bit ćete neraspoloženi i teško ćete se moći uključiti u neke zabavne aktivnosti koje će organizirati osoba koja vam je draga.

Zdravlje: Osrednje.

mjesečni  horoskop
Posao: Željni ste dobrih rezultata i želite zaraditi, ako se ikako može, više nego što ste zarađivali do sada. Stoga ćete se potruditi oko svakog detalja svog posla i ništa nećete ostaviti nedovršeno. U prvim danima siječnja ćete pokušati od kolega dobiti pomoć, ali kako će vrijeme prolaziti, tako će vam postati jasno da je ta pomoć vrlo upitna. Naime, koliko će vam svi pomoći, jednako toliko će se situacija zakomplicirati zbog previše osoba koje će se baviti istim poslovnim aktivnostima. Kada shvatite kako bi vam bilo lakše odraditi sve do kraja sami, počet ćete analizirati sve poslove koje treba odraditi, a najviše ćete vremena posvetiti financijskom dijelu poslovanja.

Ljubav: Osim što povremeno nećete moći razumjeti dragu osobu, vaš će emocionalni dio života biti zanimljiv i moći ćete ispuniti sve svoje želje. Bit ćete čvrsto povezani s osobom koja vam je draga i trudit ćete se učiniti sve kako biste toj osobi ispunili želje, pa će vaša ljubavna veza cvjetati.

Zdravlje: Nije sve savršeno, ali se ne morate brinuti - ništa oz
godišnji horoskop  2010.

2010.
Posao

Zbog planeta Marsa koji će sve do 7. lipnja biti u znaku Lava, velik dio svoje energije posvetit ćete zarađivanju novca i imovinskim pitanjima. Budući to neće biti tako lako ostvariti, dostignuću tog cilja žrtvovat ćete i vrijeme koje obično posvećujete svojim voljenima. Jasno je da sve ima svoju cijenu, no kako ona ne bi postala prevelikom, trebat ćete naći pravu mjeru između potreba javnog i privatnog života. Boravak Saturna u Vagi do travnja te od kolovoza nadalje, govori u prilog tome kako bi tijekom tih razdoblja zapostavljanje voljenih moglo doći na naplatu. Povoljna i nepovoljna razdoblja za zaradu izmjenjivat će se tijekom cijele godine. Želite li promijeniti posao ili pokrenuti nešto novo, budite pozorni, a osobito ako to učinite tijekom svibnja, kolovoza ili rujna. Držite se provjerenih i “utabanih staza” jer ćete tim putem ostvariti najbolje rezultate. Od svih nebeskih tijela, Jupiter u Ribama pružit će vam najveću podršku. Njegov povoljan utjecaj najbolje ćete iskoristiti ako poslujete s inozemstvom. Ako ste imali planove potražiti kvalitetnije uvjete života te bolje plaćen posao izvan granica naše zemlje, ovo je prava godina za vas. No, imajte u vidu kako će između lipnja i rujna podrška Jupitera biti znatno manja. 

Ljubav
Ako niste u stalnoj emocionalnoj vezi, tijekom prve polovice godine vaš će ljubavni život biti ponajviše vezan uz radno mjesto. Iako je ta ideja nepopularna zbog mogućnosti da odnos postane više ljubavnički nego stalan, kao i zbog prevelikog upliva na posao, uz pravilan i čvrst stav, okolnosti možete učiniti drugačijima. Jasno, budnost i pozornost bit će nužni. Najpovoljnije razdoblje za stabilnu vezu događat će se između travnja i kolovoza, odnosno u doba kada planet Saturn bude u Djevici. Bit će to pravi trenutak za brak ili planiranje potomstva. 

Zdravlje
Vaše će zdravlje uglavnom biti prilično uravnoteženo i čini se kako će jedino tijekom kolovoza i rujna situacija postati drukčija. Naime, tada će se planeti Saturn i Mars istodobno naći u izazovnom znaku Vage i djelovati nepovoljno na psihofizičku stabilnost pripadnika astrološkog znaka Raka. Inače, jedan od glavnih zdravstvenih problema nježnih Rakova jest izrazita osjetljivost cijelog probavnog sustava, ali i izmjena tekućina u tijelu, stoga ćete nešto više pozornosti trebati posvetiti upravo urogenitalnom području, kako bi sve “štimalo”. Planet Jupiter će vas štititi veći dio 2010. godine , ali najbolje ćete se osjećati tijekom mjeseci veljače, svibnja i listopada.