ovan, 23.03- 20.04

dnevni horoskop
danas je dan

 

Ljubav: S obzirom na to da više ne vidite nikakve prepreke svojem emocionalnom dijelu života, nastavljate dalje mirno.
Ovnovi u stalnim emocionalnim odnosima su ponovno puni optimizna i stoga žele promijeniti svoje navike i to tako da bi se mogli približiti osobi s kojom žive. Slobodni Ovnovi će naći načina da svoje životne navike promijene toliko da se mogu približiti osobi koja im se sviđa.

Posao: Iznenadit ćete se zanimljivošću ponuda, ali to neće ubrzati vaše donošenje odluke.

Zdravlje: Dobro ste.

Savjet dana: Pokažite što imate.


tjedni horoskop

Ljubav: Nove poslovne prilike polako se pojavljuju, a na vama je da odaberete kojim ćete putem krenuti. Ono što sada planirate ne mora se doista i ostvariti, ali vi svakako trebate paziti da ne propustite nešto što će vam biti ponuđeno, a bit će kvalitetno i donijet će vam veliku dobit. Stoga dva puta razmislite o svemu što se nudi.

Posao: Srest ćete jednu osobu koja će vas podsjetiti na sve ono što ste nekada imali, a što je sada iza vas. Osjetit ćete neko žaljenje za prošlim vremenima i pitat ćete se što napraviti pa da se stari osjećaji ponovno vrate. Sve će vam to poremetiti svakodnevni životni ritam i oneraspoložiti vas iako to niste željeli.

Zdravlje: Vaše je zdravstveno stanje prosječno, stoga se ne trebate osjećati loše.

mjesečni  horoskop
Posao: Misleći kako vas vaši nadređeni podržavaju, počet ćete raditi određene poslove kojima se do sada niste bavili, ali ćete već na samom početku shvatiti kako nešto nije u redu. Nećete moći ništa napraviti do kraja i morat ćete po nekoliko puta ponavljati iste aktivnosti, što će vas uznemiriti i natjerati vas da još jedom razmislite o tome što vi doista možete napraviti, a što ne. U drugoj polovici siječnja situacija će se donekle promijeniti i vi ćete shvatiti kako se neke stvari mogu raditi i drugačije nego što ste ih vi počeli raditi, pa ćete povratiti samopouzdanje i ponovno krenuti u akciju. U svemu što radite bit ćete jako živahni - što nije uobičajeno za vas.

Ljubav: Zbog osobe kojoj ste dragi nećete odustati od svega što ste do sada stvorili, jer je toj osobi jako važno kako se vi osjećate. No, vi smatrate kako je vaš zajednički život težak, pa želite o svemu još jednom razgovarati - nadajući se da bi taj razgovor mogao donijeti neka rješenja.

Zdravlje: Pazite na sebe - nije sve tako jednostavno kako izgleda.

 

godišnji horoskop  2010
2010.
Posao

Godina 2010. bit će prilično zanimljiva. Vladajući planet Mars boravit će u znaku Lava sve do 7. lipnja. Budući da je riječ o harmoničnom položaju Marsa, vaša će kreativnost doći do punog izražaja. Samorealizaciju ćete tražiti u poslovima koji vam pružaju zadovoljstvo, iako je ta ideja, zbog uvjeta u kojima se zemlja nalazi, čisti luksuz. Čak i ako ne budete mogli obavljati posao u kojem istinski uživate, korisno bi bilo potražiti zadovoljstvo u svakom poslu koji obavljate. Tako ćete se riješiti negativnih emocija prema radnoj svakodnevici, a istodobno podići razinu motivacije i entuzijazma, što će osobito doći do izražaja ako se bavite profesionalnim sportom ili poduzetništvom. Pravi trenutak za nove početke dogodit će se u ljetnom razdoblju. Tada će se planeti Jupiter i Uran naći u Ovnu i potaknuti vas da u svome životu poduzmete veće promjene. Ipak, trebali bi pripaziti u što se upuštate zato što ćete biti izrazito impulzivni te skloni sebe dovesti u nevolju zbog brzopletosti. Iako ćete se s novcem dosta dobro snalaziti, veća bi vam štedljivost bila od koristi, a osobito u drugoj polovici godine, kada će se prihodi smanjiti. Tijekom jeseni 2010. godine morat ćete naći trajnija

Ljubav
Mars u Lavu ponajviše će se izraziti na ljubavnom planu. Bit ćete željni osvajanja i to će vam ići od ruke. Jasno, problem će nastati ako budete održavali nekoliko veza istovremeno. Činite li to u statusu samca, sigurno ćete slomiti nekoliko srdaca, no budete li to činili u trajnoj vezi ili braku, nećete se dobro provesti. Saturn u Vagi upozorava na zahlađenje u vezi. Emocionalni partner neće tolerirati vašu neozbiljnost i postavit će zahtjeve koje nećete moći lako ispuniti. U posljednjem tromjesečju budite pozorni. Tada će Venera biti u Škorpionu i naglasiti buru oko imovinskih pitanja.

Zdravlje
Dobar dio godine zdravlje će vas solidno služiti, a osobito tijekom prvih šest mjeseci. Bit ćete aktivniji i imati naglašenu potrebu za tjelesnom aktivnošću, čime ćete poboljšati vitalnost i otpornost. U drugoj će se polovici godine okolnosti početi mijenjati. Planet Mars će prestati biti pozitivan, a tijekom kolovoza i rujna udružit će se sa Saturnom u Vagi, što bi moglo dovesti do slabljenja imuniteta i pojačane osjetljivosti u svakom pogledu. Pripadnici astrološkog znaka Ovna trebaju se čuvati ozljeda. Budući da je osobit oprez potreban tijekom ljetnih mjeseci, nastojte ne izvoditi vratolomije dok boravite na plaži, osobito ako je riječ o skokovima u vodu s većih visina.