Lav, 23.07 - 22.08

dnevni horoskop
danas je dan

Ljubav: Počeli ste praviti procjene onoga što želite i onoga što mislite da trebate imati.
Lavovi u stalnim emocionalnim odnosima ne vide do kuda može ići sve ono što trenutno radi osoba s kojom su u vezi, jer je ta osoba nesklona otvorenom iskazivanju. Slobodni Lavovi će shvatiti kako su se preračunali, pa će se početi povlačiti.

Posao: Ne žurite se ići dalje - napravite sve što morate ovdje i sada.

Zdravlje: Poslušajte savjet svoga liječnika.

Savjet dana: Ako ste tražili, pričekajte da vam se da.


tjedni horoskop

Ljubav: Trebali biste se jako potruditi ako želite napraviti nešto posebno, što će biti efektno i što će pomoći i drugima u njihovim poslovnim aktivnostima. Ako nastavite raditi kao što radite sada, vaši će rezultati biti prosječni i po ničemu se nećete isticati među drugima. Na vama je da odlučite što želite i kako mislite nastaviti dalje, premda vi to nećete odmah shvatiti i činit će vam se kako o vašoj poslovnoj sudbini stalno odlučuje netko drugi.

Posao: S osobom koja vam je jako draga dijelite puno toga, a pred vama je tjedan u kojem ćete oboje uživati u svemu što vam se dešava. Zajedno ćete provesti puno vremena i dobro ćete se zabavljati, što će vam oboma biti zajednički cilj.

Zdravlje: Možda ne bi bilo loše pitati liječnika.

mjesečni  horoskop

Posao: S početkom nove godine postat će vam jasno kako sve svoje poslove trebate odraditi onako kako se od vas očekuje, ne pokušavajući nešto zanemariti, zaboraviti ili prebaciti na drugoga. Povremeno ćete imati problema, jer neće uvijek sve biti jasno i jednostavno, ali ćete i te poteškoće savladati zahvaljujući svom trudu i svojim nastojanjima da sve napravite najbolje što se može. Radovat ćete se svakom svom uspjehu, ali će vam biti drago i kada vidite uspjehe svojih kolega, jer će vam biti lakše surađivati dalje s ljudima koji su uspješni i zadovoljni.

Ljubav: U drugom dijelu siječnja intenzivirat ćete svoj odnos s dragom osobom, svjesni kako nešto morate učiniti ukoliko želite održati taj odnos. Do tada ćete se više brinuti o tome kako ćete vi živjeti i da li imate sve što vam je potrebno. Ali, kada se uvjerite kako je s vama sve u redu, okrenut ćete se osobi koju volite i učiniti sve što je potrebno kako bi i ta osoba bila sretna.

Zdravlje: Pojavit će se problemi za koje ćete se morati savjetovati s liječnikom.

godišnji horoskop  2010

2010.
Posao

Može se reći kako će ova godina proteći u znaku planeta Marsa. On će biti u vašem znaku sve do početka lipnja, a takva se situacija baš i ne događa često. Mars u Lavu činit će vas energičnom i izrazito ambicioznom osobom. To će vam pomoći da uvijek budete korak ispred drugih, što će osobito doći do izražaja ako se bavite profesionalno sportom, odnosno menadžerskim ili kakvim poduzetničkim zanimanjem. Postojanu podršku primat ćete i od Saturna u Vagi. Okolina će vas cijeniti zbog čvrste odmjerenosti u pregovorima. Bavite li se poslom u kojem su komunikacija, pregovoračka vještina, prodaja ili marketing presudni, možete očekivati izvrsne rezultate skoro cijele godine. Imajte na umu kako će se Saturn u ovom položaju zadržati barem dvije godine, što je dovoljno vremena za uspješnu realizaciju brojnih ciljeva i poslovnih zadataka. Prigoda za investicije ne trebate se kloniti, ali zato igrajte na sigurno. Osigurajte si kvalitetne savjetnike i dobro ulagačko zaleđe. Na žalost, vremena još nisu ni izbliza toliko dobra da bi se mogli samostalno i neoprezno upuštati u veće poslovne projekte. Uspijete li pronaći prave poslovne partnere i suradnike, osjećat ćete se sigurnije, a i uspjeti osvojiti prilično bodova uz minimalni rizik. 

Ljubav
Zbog izrazite orijentiranosti ka ostvarenju ambicija, bit će trenutaka u kojima ćete se u emocionalnom smislu osjećati prilično osamljeno. Time ćete dokazati kako zapostavljanjem emocionalnog života nećete pronaći pravi balans u životu te ćete morati nešto poduzeti u vezi s tim pitanjem. Pravo razdoblje za ljubav očekuje vas u ožujku, lipnju i srpnju, stoga bi bilo poželjno iskoristiti prigode koje vam se pružaju. Za razliku od toga, kada u listopadu i studenome nastupi razdoblje Škorpiona, čuvajte se povećih nesuglasica s voljenom osobom i članovima obitelji. 

Zdravlje
Uz planet Mars u vašem znaku energijevam zasigurno neće nedostajati, osobito ne tijekom prve polovice godine. Stoga će pripadnici astrološkog znaka Lava imati potrebu baviti se intenzivnim fizičkim aktivnostima te svoju tjelesnu snagu i izdržljivost neprestano stavljati na kušnju. No, pripazite da s tim ne pretjerate, čemu ste i inače skloni. Neovisno o stupnju vaše snage, kondiciji i izdržljivosti, negdje uvijek postoji granica. Zdravstvene boljke astroloških Lavova obično su one kardiološkog i krvožilnog sustava, ali tome sada treba pribrojiti i kralježnicu. Budete li previše forsirali vlastite snage, izgledno je kako će kralježnica najviše patiti.