jarac, 22.12- 20.01

dnevni horoskop
danas je dan

Ljubav: Daleko ste od svih uzbuđenja i događanja koja donose snažne osjećaje, jer ste se od toga umorili.
Jarci u stalnim emocionalnim odnosima ne vjeruju kako će se neke stvari riješiti same od sebe, pa stoga paze ne bi li uočili kako napraviti nešto drugačije. Slobodni Jarci se ne žele žrtvovati zbog nečega što im se čini sasvim neuvjerljivo.

Posao: Potrudit ćete se kako bi vam bilo što zanimljivije.

Zdravlje: Nemate razloga za žaliti se, jer se osjećate izvrsno.

Savjet dana: Uočite priliku.

tjedni horoskop

Ljubav: Uz dobre rezultate koje ste imali do sada, te uz pohvale kolega koji se nadaju da će i dalje surađivati s vama, dobra zarada koju ostvarujete samo je dodatna potvrda svega što radite. Kako želite i dalje 'biti na vrhu', trudit ćete se i raditi više od prosjeka, nadajući se kako ćete zadržati kvalitetu usluge. Česta komunikacija s ljudima za koje radite bit će vam dodatna pomoć.

Posao: S dragom ste osobom u dobrim odnosima, premda trenutno vaša situacija nije tako romantična. Premda se ne dešava ništa posebno, vi ste zadovoljni sa svime i nadate se da se ništa neće poremetiti, jer ako ostane i ovako - vi ćete biti zadovoljni.

Zdravlje: Puni ste energije i čini vam se da biste mogli napraviti sve što se od vas traži.

mjesečni  horoskop

Posao: Odjednom će vam postati jasno kako imate potpunu podršku za sve što radite, jer vaše kolege i suradnici smatraju kako ste upravo vi ona pokretačka snaga koja može za poslovno okruženje napraviti najviše - više nego što ste i vi mislili da se može. Zahvaljujući toj podršci i energiji koju su svi vaši suradnici spremni uložiti u poslovne aktivnosti, uspjet ćete uočiti sve što ste pogrešno napravili, nakon čega ćete popraviti ono što je loše napravljeno, a zatim ćete nastaviti - uspješno i bez problema. Da biste se opustili i krenuli dalje bez stresa, morat ćete pričekati kraj siječnja, ali vama to neće predstavljati problem.

Ljubav: Vi ste i dalje jako okrenuti sebi, ali ćete tijekom siječnja shvatiti koliko vam je važna potpora drage osobe pa ćete se početi mijenjati, dozvoljavajući toj osobi da vam unese promjene u život. Time ćete pokazati kako ste spremni dijeliti i živjeti zajedno, pa će svi oko vas biti sretniji.

Zdravlje: Lako ćete riješiti povremene glavobolje, jer će one biti samo posljedica premorenosti.

 

godišnji horoskop  2010

2010.
Posao

Predstoje vam mnoge promjene, a jedna od njih bit će i preuzimanje odgovornije dužnosti, što će se pokazati jako važnim za vašu karijeru. U kolovozu i rujnu budite pažljiviji u međuljudskim odnosima kako se ne bi događali neželjeni sukobi s poslovnim partnerom ili suradnicima. Osim toga, tijekom tog razdoblja će biti poteškoća i s nekim članovima obitelji pa ćete, zbog intenziteta zbivanja, imati puno manji prag tolerancije nego inače. Važno je da tijekom cijele godine pazite na svoje ponašanje i njegujete poslovne kontakte, a podrška Jupitera u Ribama omogućit će vam dobro pamćenje, brze reakcije te omogućiti otvoreniji odnos s kolegama i nadređenima. Srpanj te listopad i studeni će biti prilično dobri mjeseci za vaš posao, što će se najviše izraziti prilikom radnih sastanaka, službenih putovanja i poslovanja s inozemstvom. Vašu potrebu za širenjem imovine ove će godine velikim dijelom ograničavati strah od recesije. Svakodnevno ćete pratiti burzovne izvještaje i vijesti s područja gospodarstva, nastojeći predvidjeti novu krizu i restrikcije. Teško ćete se odlučiti ulagati novac u fondove ili nekretnine te kupnju dionica, čak i ako imate višak novca. Istaknuta će biti i vaša urođena štedljivost, spremnost na odricanje te nespremnost na rizik. 

Ljubav
Jupiter u skladnim Ribama omogućit će vam da umanjite zabrinutost i postanete češće nasmiješeni i opušteni. Prigoda za ljubavnu sreću pojavit će se u siječnju te početkom proljeća. Slobodni mogu očekivati novu ljubav, dok će onima koji su u braku ljubav ojačati. Zbog nepovoljnog Marsa i Saturna u Vagi, problemi u ljubavi i obiteljskim odnosima nastupit će u kolovozu i početkom rujna. Uspijete li nesuglasicama pristupiti odmjereno i s taktom, uspješno ćete izgladiti svaki konflikt. S voljenom osobom ćete se najbolje slagati od listopada do kraja godine. 

Zdravlje
U kolovozu, rujnu i prosincu više pažnje obratite održanju svoje psihofizičke ravnoteže. Fizički napori koje ste nekad s lakoćom svladavali, sada će vam predstavljati poteškoću. Izbacivanjem loših navika možete napraviti puno za sebe i svoje zdravlje. Time ćete preventivno djelovati te u startu eliminirati mnoge zdravstvene neugodnosti. Više vremena posvetite njezi tijela i tjelovježbi, no bez većeg forsiranja. Planinarenje, dugo pješačenje na svježem zraku, ali i rekreativni biciklizam idealne su aktivnosti za organizam rođenih u astrološkom znaku Jarca, i u psihičkom, i u tjelesnom pogledu. Tjelesnu vitalnost Jarci zadržavaju do duboke starosti jer vole raditi.