Djevica, 23.08 - 23.09

dnevni horoskop
danas je dan

Ljubav: Mnogima se sve oko vas čini pomalo napeto, ali vi znate koliko zapravo uživate i zašto sve to radite.
Djevice u stalnim emocionalnim odnosima ne žele se truditi kako bi promijenile nešto u svom životu, jer im je sada sve upravo onako kako su i željele. Slobodne Djevice su spremne napraviti iskorak prema nečemu novome, ali samo ako će i osoba koja im se sviđa napraviti to isto.

Posao: Ne obazirite se na druge.

Zdravlje: S obzirom na probleme koje imate, trebali biste se jako čuvati.

Savjet dana: Sačuvajte svoje dostojanstvo.

tjedni horoskop

Ljubav: Uobičajeni poslovi, svakodnevne obaveze i sve ono što i inače radite ide vam od ruke i stoga nemate razloga za žaliti se. Nastavite li u tom istom ritmu i dalje, obavit ćete puno toga i postići neke ciljeve koji su vam iznimno značajni. Podrška kolega s kojima najčešće surađujete bit će vam od velike pomoći i stoga ćete se truditi kako biste ih zadržali uz sebe.

Posao: Sve što se s vama dešava u životu pomno će pratiti osoba koja vam je draga, jer je toj osobi iznimno važno kako se vi osjećate. Ta će osoba prema vama biti pažljiva i nježna, što vam je sada jako potrebno, pa ćete i vi uzvratiti na isti način.

Zdravlje: Imate problema, ali ih sami ne znate protumačiti. Ne pođete li prije, krajem tjedna svakako posjetite liječnika.

mjesečni  horoskop

Posao: Početak nove godine donijet će vam mnoštvo novih ideja, koje ćete vi rado pokušati realizirati i kojima ćete se zdušno baviti, jer ste uvjereni kako u novoj godini trebate smisliti nove načine poslovanja. Iako će vam se činiti kako puno toga možete odraditi do kraja i kako realizacijom tih vaših ideja možete krenuti dalje, pokazat će se kako su neki od tih rješenja sasvim nepraktični i kako se treba napraviti puno toga da bi to što sada radite postalo isplativo i praktično. Stoga ćete u drugoj polovici siječnja početi razmišljati o tome kako se vratiti u rutinu i na koji način se okrenuti poslovima koje ste radili i prije.

Ljubav: Porška osobe koja vam je draga puno vam znači, pa ćete biti zahvalni što uz sebe imate osobu koja vas razumije i želi vam pomoći - kada god vi to zatrebate. Iako ćete biti dirljivo odani toj osobi, to vas neće spriječiti da promatrate ljude oko sebe i da razmišljate o svima onima koji su vam se u posljednje vrijeme svidjeli.

Zdravlje: Krajem mjeseca će se pojaviti problemi koje nećete znati riješiti.

godišnji horoskop  2010

2010.
Posao

Zbog Jupitera u Ribama i Saturna u Vagi godina će biti nešto izazovnija na profesionalnom planu. Iako ste se do neke mjere naviknuli prilagođavati okolnostima, redovito vam teško pada kad morate mijenjati uvježbanu radnu rutinu. Čini se da vas upravo takvo iskustvo očekuje, stoga će vam trebati mnogo dobre volje kako biste sebi olakšali promjene, odnosno prelazak na novi režim rada. Nadređeni će očekivati čvrstu suradnju s kolegama koje u vama izazivaju otpor, nezadovoljstvo ili nepovjerenje. No, trebali biste uzeti u obzir i činjenicu kako taj otpor neće imati opravdan uzrok u konkretnim događajima, već će se više temeljiti na subjektivnom dojmu i antipatiji. Iako se te osobe mnogo razlikuju od vas, to ih ne čini automatski nesposobnima. Dapače, pružite li im priliku, brzo ćete se uvjeriti kako njihov način poslovanja ima brojne prednosti, osobito kad je riječ o poboljšanju suradnje s klijentima te zaradi tvrtke. Što se vaših osobnih financija tiče, morat ćete uložiti mnogo truda, ali to će se na kraju isplatiti. Bavite li se kojim slučajem obiteljskim biznisom ili poduzetništvom, između mjeseci travnja i kolovoza doći ćete u priliku riješiti neke stare poslovne prepreke koje su vas mučile i time si osigurati mnogo bolju radnu perspektivu. 

Ljubav
Položaj Jupitera u Ribama, osim između lipnja i rujna, uvjetovat će velike promjene na emocionalnom planu. Ako ste sami, velika je vjerojatnost da ćete pronaći partnera koji će vas oduševljavati i omogućiti vam da budete izrazito zadovoljni vlastitim životom. Događaji će se odigravati brzo i činit će vam se da tu osobu poznajete oduvijek. S druge strane, Jupiter voli izazvati i obrnut učinak. Ako ste u braku ili vezi koja ne ispunjava vaša očekivanja, poželjet ćete je prekinuti. Iako bi sve moglo zapeti na financijama, odustajanje neće biti poželjna opcija. 

Zdravlje
Najosjetljivije razdoblje za vaše zdravlje u 2010. godini dogodit će se za posjeta planeta Saturna vašem znaku, odnosno između travnja i kolovoza. Ako ste prijašnjih mjeseci bili izloženi povećanim tjelesnim ili umnim naporima, ovih mjeseci to bi moglo doći na naplatu i to najvjerojatnije u obliku oslabljena imuniteta. Pripazite, jer nakon toga će se svaka viroza lako nalijepiti na vas. Budete li osjetili povećanu tjelesnu slabost, to će biti znak kako je vrijeme da promijenite svakodnevne navike i priuštite sebi više slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi i onome što vas veseli. Stoga nemojte previše raditi, mada vam to teško pada, nego se odmorite i opustite više nego što ste to inače običavali činiti.