blizanci, 21.05- 21.06

dnevni horoskop
danas je dan

Ljubav: Čini vam se kako je svako pitanje vezano uz emocionalne odnose trenutno za vas preteško.
Blizanci u stalnim emocionalnim odnosima će se rado posvetiti svemu što je važno i što čini njihov život zanimljivim, ali samo ako se i druge osobe za to zainteresiraju. Slobodni Blizanci će se rado pokrenuti u nove avanture, jer im je jasno kako ne mogu čekati zauvijek.

Posao: Samo je jedan cilj kojemu vi trebate težiti.

Zdravlje: Možete ostati mirni - sve je u redu i promijenit se tako skoro neće.

Savjet dana: Pustite neka prođe.

tjedni horoskop

Ljubav: Do kraja tjedna svima će biti jasno kako ste sve svoje uspjehe gradili na poštenom radu, držeći se pri tom pravila okruženja u kojem djelujete. Zahvaljujući tome nitko vam ne može prigovoriti na svemu onome što imate, a što je došlo kao posljedica takvog rada. Zbgo toga se vi osjećate dobro, svjesni da se i dalje morate ponašati na isti način, kako ne biste pokvarili sliku koju o vama imaju vaši suradnici i poslovni partneri.

Posao: Za ljubav nemate puno vremena, a zbog toga što puno putujete i često morate prekidati svakodnevni ritam, morat ćete više vremena posvetiti sebi nego drugima. To neće povoljno utjecati na vaš ljubavni život, ali ga ne mora niti pokvariti.

Zdravlje: Stabilno i bez promjena, što je najvažni

mjesečni  horoskop

Posao: Kako ćete se naći u situaciji da ništa ne možete napraviti sami, morat ćete se potruditi kako biste održali dobre odnose s kolegama i ostalim suradnicima, jer ćete samo tako moći biti uspješni. Sve što ćete raditi morat ćete i prezentirati dalje, jer će vaš rad biti samo dio velike cjeline koju će netko drugi ocjenjivati. Zbog toga će sve što radite biti pod povećalom, a sve će vaše rezultate provjeravati ljudi za koje radite, ali i oni koji su vam nadređeni i koji znaju što na kraju treba biti rezultat. Iako vam neće biti lako, vi ćete sve odraditi s osmijehom na licu, spremajući se za promjene i komentirajući sve učinjeno.

Ljubav: Zbog povećanih poslovnih aktivnosti nećete imati vremena za ljubav, ali vas to neće mučiti, jer ćete svoj emocionalni odnos uspjeti održati - usprkos svemu što se dešava. Doduše, bit će nekih nesporazuma i neće uvijek sve ići 'glatko', ali se vi zbog toga nećete opterećivati.

Zdravlje: Pazite na sebe, jer vam je imuniten nizak, trenutno ste jako osjetljivi i lako se možete prehladiti.

 

godišnji horoskop  2010

2010.
Posao

Za razliku od nekoliko prethodnih godina, Saturn će se većim dijelom godine biti u harmoničnoj Vagi te omogućiti predah od silnih napetosti na obiteljskom planu. Mir i harmonija u domu omogućit će opuštenije i temeljitije posvećenje profesionalnim aktivnostima. Iako boravak Jupitera u Ribama ne možemo nazvati skladnim, on će vas potaknuti na veći angažman, tako da će vjerojatno tijekom ljeta uslijediti rezultati koji će biti čak i veći od planiranih. Poslovno-partnerski odnosi igrat će bitnu ulogu, stoga će mnogo ovisiti o vašoj vještini komunikacije i dogovaranja. Neće sve ići glatko, bit će trenutaka kada će vam se činiti kao da morate izvlačiti svaku riječ s druge strane, ali kao i uvijek dosad, naći ćete načina i svoje namjere na odgovarajući način provesti u djelo. Dogode li se okolnosti da ove godine morate potražiti novi posao, mučit ćete se manje nego što ste očekivali. Uspješno ćete prikriti vlastite nedostatke i umješno se prikazati većim znalcem nego što jeste. Iako je takav pristup moralno diskutabilan, oportunist u vama odnijet će pobjedu. Kako vam šarma neće nedostajati, osigurat ćete se preporukama, a svoje nedostatke nastojati ublažiti u hodu. Za listopada, studenog i prosinca očekujte priznanja i poboljšane prihode. 

Ljubav
Vaš će ljubavni život ove godine poprimiti ozbiljniju formu. Ranije naglašenu potrebu za neovisnošću nadomjestit će želja za udruživanjem u punom smislu riječi, stoga će poriv za zajedničkim životom, brakom, pa i potomstvom, postati logičan slijed događaja. Saturn će se biti izvan okrilja znaka Vage u razdoblju između 7. travnja i 21. srpnja, što uvjetuje nešto nepovoljniju emocionalnu situaciju, najvjerojatnije zbog uplitanja obitelji u emocionalni život. Neovisno o tome, Mars u Lavu bit će na vašoj strani cijelu prvu polovicu godine pa će razlozi za brigu izostati. 

Zdravlje
Nećete imati većih problema sa zdravljem gotovo cijele godine jer će vam planeti Mars i Saturn višestruko pomagati u tome. Ipak, rođenima u astrološkom znaku Blizanaca trebat će nešto veća pozornost tijekom ljetnih mjeseci, lipnja i srpnja. Naime, tada će planeti Mars i Saturn prestati s harmoničnim utjecajem, što bi moglo dovesti do povećanih smetnji probavnog sustava. U borbi za stabilnu probavu, morat ćete se čuvati prekomjerne konzumacije neodgovarajućih namirnica. Pripazite, teška, zasićena, prekomjerno masna i pržena hrana, iako neodoljiva nepcu, bit će previše za vaš osjetljivi metabolizam pa ćete morati potražiti neku laganiju alternativu.