bik, 23.04- 20.05

dnevni horoskop
danas je dan

Ljubav: Ljubavni život vam je jako intenzivan, što vama pogoduje jer ste u romantičnom raspoloženju.
Bikovi u stalnim emocionalnim odnosima misle kako će iz cijele situacije u kojoj se nalaze oni imati najviše koristi, pa su zbog toga sretni. Slobodni Bikovi se spremaju napraviti još nešto što im se čini vrlo zanimljivo.

Posao: Nećete se brinuti za stvari koje nisu važne.

Zdravlje: Želite da vam ovako dobro zdravstveno stanje potraje i dalje.

Savjet dana: Pokušajte prebrojiti.

tjedni horoskop

Ljubav: Nakon temeljitih priprema i svega što ste napravili kako biste posao priveli kraju bez nekih većih problema, sretni ste što s ponosom možete govoriti o svemu za što ste odgovorni. Vaš kvalitetan rad bit će prepoznat u okruženju u kojem djelujete, pa ćete moći tražiti neke dodatne povlastice ili nešto što vam nedostaje kako biste se mogli mirnije suočiti s budućnošću. Strpljivo i mirno idete dalje i nećete dozvoliti da vas netko u tome spriječi.

Posao: Vaše poslovne uspjehe će pratiti osoba koja vam je draga i koja s vama želi podijeliti svaki svoj trenutak. Kako biste osnažili taj odnos i vi ćete se potruditi više nego prije, što će vam svakako donijeti nova zadovoljstva.

Zdravlje: Puno je toga iza vas, ali se vi na to ne obazirete.

mjesečni  horoskop

Posao: Ono što je vama važno pokušat ćete nametnuti ljudima s kojima surađujete, pa ćete povremeno tijekom siječnja biti u prilici dokazivati se, trudeći se objasniti zašto je dobro određene poslove raditi na način na koji vi radite. Sve što mislite da treba napraviti radit ćete, a sve što vam se čini manje značajno ćete zanemariti. Radeći na taj način nećete se pripremiti za jedan projekt koji je pred vama, a koji je poprilično važan i mogao bi vam donijeti uspjeh. Stoga, pazite kako se ponašate i što ćete odraditi do kraja, a što ne - jer nećete imati priliku za ispravak. U svemu što radite bit ćete temeljiti, pa će vas zbog toga hvaliti.

Ljubav: Emocionalni odnosi vam neće biti toliko važni u mjesecu siječnju, jer ćete imati previše poslova (i u poslovnom, ali i u privatnom dijelu života) koje ćete morati obaviti, pa vam neće ostati vremena za ljubav. Vi se zbog toga nećete previše ražalostiti, ali će se osoba koja vam je draga pobuniti - očekujući od vas da nešto promijenite.

Zdravlje: Pokušajte jesti manje, pa će vam biti sasvim dobro.


 

godišnji horoskop  2010
2010.
Posao

Jupiter u Ribama bit će vam naklonjen većim dijelom godine te donositi blagodat na financijskom i prijateljskom planu. Ovako povoljan Jupiter moći ćete iskoristiti u poduzetničkom smislu, a osobito planirate li kakve investicije ili unapređenje dosadašnjeg poslovanja. Tijekom ljeta Jupiter će boraviti u znaku Ovna, pa će se okolnosti poslovanja dijelom izmijeniti. Srećom, budući da je riječ o ljetnim mjesecima kada svako poslovanje manje-više zamre, to ne bi trebalo rezultirati većim problemima. Kako bilo, činjenica je da se u to doba trebate uzdržati od važnih poslovnih poteza te ih, po mogućnosti, odgoditi do jeseni. Možete računati na to da će se vaše odgovornosti povećati. Saturn u znaku Vage poticat će vašu ambicioznost te preuzimanje odgovornih poslovnih dužnosti. Budući da to obično podrazumijeva upravljanje drugim ljudima i vrijednostima, morat ćete uložiti dosta truda i diplomatske vještine kako bi se sve odvijalo na željeni način. Podređeni bi vam mogli zadavati brige, osobito u drugom dijelu godine, no snaći ćete se. Između 7. travnja i 21. srpnja Saturn će biti u znaku Djevice. To će biti pravi trenutak da poduzmete nešto za svoju dušu. Podrazumijeva li to kakav umjetnički, kreativni, angažman, tim bolje za vas.

Ljubav
U ljubavi vas očekuje nemirnija godina. Prvih šest mjeseci Mars će biti u nepovoljnom Lavu i opterećivati vas nesuglasicama s partnerom, ali i svim osobama s kojima dijelite mjesto stanovanja, što najčešće podrazumijeva roditelje. Ne dopustite razmiricama da poprime ozbiljniju formu pa da se ljubav kojoj nikad nije ništa nedostajalo pretvori u suprotnost. U razdoblju između travnja i srpnja doći ćete u prigodu izgladiti nesporazume. Ako ste slobodni, lipanj i srpanj bit će pravi mjeseci za vas, dok se u posljednjem tromjesečju trebate čuvati ljubomore i posesivnosti.

Zdravlje
Boravak planeta Saturna u Vagi, ako izuzmemo razdoblje od travnja do kolovoza, mogao bi vas opteretiti na zdravstvenom planu i umanjiti sposobnost regeneracije organizma. Iako se nikakva ozbiljnija bolest ne mora dogoditi, važno je da budete obazrivi i pravodobno se obratite liječniku za pregled. Vaga je zodijački znak koji upravlja urogenitalnim područjem, stoga ćete trebati posvetiti dužnu pažnju upravo tim dijelovima tijela. Tijekom proljeća i ljeta puno ćete napraviti za sebe ako se temeljitije pozabavite, odnosno posvetite zdravoj prehrani. Budući da su Bikovi poznati kao veliki gurmani koji uživaju u hrani, prisjetite se da i zdrava hrana može biti iznimno ukusna.